Ruilen en retourneren

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over uw bestelling dan is het mogelijk om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren of om te ruilen. U dient vooraf een mail te versturen naar de klantenservice. Na ontvangst van de e-mail sturen wij u het retourformulier in PDF toe. U kunt dit formulier invullen en meesturen met uw retourzending.

Binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending wordt uw geld geretoureerd. Als u een artikle wilt ruilen wordt dit direct na ontvangst van uw retourzending verzonden (mits op voorraad natuurlijk)

Onder omruilen wordt verstaan het ruilen voor een ander product of een andere maat. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet in aanmerking voor restitutie of omruiling. Bij retourzending dient u de producten goed te verpakken en voldoende te frankeren. De kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Zendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd worden door ons geweigerd en derhalve niet gecrediteerd of geruild. Nadat de artikelen door ons zijn ontvangen, gecontroleerd en goed bevonden, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening gestort. Indien het een ruiling betreft wordt het nieuwe product zo snel mogelijk naar u toegezonden.

Uitsluiting herroepingsrecht

Verse producten en producten die speciaal voor u zijn gemaakt/besteld kunnen niet worden geretourneerd.

Beschadigd product

Het spreekt voor zich dat wij uw bestelling met grootste zorg behandelen. Mocht u ondanks alles toch een beschadigd of incompleet product hebben ontvangen dan verzoeken wij u dit direct te melden aan de klantenservice. Bij de retourzending verzoeken wij u de reden van retour duidelijk aan te geven, wat is er kapot en hoe is het kapot gegaan. Nadat wij het beschadigde product van u hebben ontvangen en het blijkt dat deze inderdaad beschadigd is, sturen wij u desgewenst een vervangend artikel of storten wij het aankoopbedrag plus verzendkosten binnen 14 dagen terug op uw rekening. Let op, ook een beschadigd product dient u gefrankeerd te retourneren. De kosten voor het retourzenden van een beschadigd product worden achteraf vergoed. Deze vergoeding is op basis van een brievenbus envelop of pakketzegel binnenland van € 6,75. Zendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd worden kunnen wij helaas niet accepteren en worden derhalve niet gecrediteerd of opnieuw toegezonden.

Annuleren van uw bestelling

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang deze niet door ons is verzonden. Als u de bestelling ondanks uw annulering toch ontvangt, kunt u het na ontvangst retour sturen volgens de daarvoor gestelde voorwaarden. Wij houden ons het recht voor de creditering aan te passen als niet aan alle voorwaarden is voldaan.


Accept Site use cookies