Betaalmethoden

 In onze online winkel kunt u op de volgende manieren betalen:

  • iDeal (internetbankieren)
  • Creditcard (d.m.v. Paypal)
  • Paypal
  • Vooruitbetaling
  • Per factuur

iDeal

Heeft u internetbankieren van de ABN, ING Bank, Rabobank, of SNS bank of een aantal kleinere banken? Kies dan als betaalmethode voor iDeal. Het bedrag wordt dan direct afgerekend in uw veilige en vertrouwde internetbankieren omgeving en wij verzenden direct uw bestelling (mits op voorraad natuurlijk).

Creditcard en PayPal

Indien u wilt betalen met uw Visa, Mastercard of American Express creditcard is dit ook mogelijk. Kies eenvoudig de betaalmethode voor PayPal en creditcard. U kunt in het vervolgscherm een keuze maken voor betaling met uw PayPal tegoed, of met uw creditcard. Het totaalbedrag wordt direct verrekend met uw creditcard en wij verzenden direct uw bestelling. U ontvangt tevens per email een bevestiging van uw betaling.

Vooruitbetaling

Indien u niet over internetbankieren of een creditcard beschikt, dan kunt u kiezen om het bedrag zelf over te maken. Na uw bestelling ontvangt u via email een orderbevestiging met een factuur, waarop u alle gegevens kunt vinden om het bedrag over te maken. Uw bestelling wordt direct verzonden, zodra uw betaling is bevestigd.

Betalen per factuur

Bedrijven kunnen achteraf betalen per factuur. Wilt u graag betalen per factuur, neem dan contact met ons op. Ook onze professionele consumenten kunnen betalen op factuurbasis. Let op: alle bestellingen op factuurbasis van consumenten worden gecontroleerd door onze financiele afdeling voordat de bestelling wordt verzonden.


Accept Site use cookies